Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΕ: Η Αλληλεγγύη δεν είναι φιλανθρωπία


Το τελευταίο διάστημα, εκτός από μέρες κατοχής, πολιτικούς και οικονομικούς εκβιασμούς, ζούμε και μέρες παραφροσύνης. Όλοι αυτοί που μας έφεραν σε αυτό το χάλι, με τα ψέματα, την κοροϊδία και γιατί όχι με την συνειδητή παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους, δανειστές, θέλουν τώρα να στερήσουν και ένα πιάτο φαγητό από 100-120 συμπολίτες μας που προσφέρει η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ στην πόλη των Χανίων.
Τι τους ενοχλεί; Είναι απλό.
-         Τους ενοχλεί η αλληλεγγύη που παίρνει πρωτόγνωρες διαστάσεις μεταξύ των απλών κατοίκων και καταστηματαρχών όπως και η προσφορά και διαθεσιμότητα των απλών ανθρώπων.
-         Τους ενοχλεί η αυτοοργάνωση που αρχίζει πια να γίνεται πράξη από τον κόσμο σε μια σειρά ζητήματα.
-         Τους ενοχλεί η μαζική συσπείρωση, η συνεργασία για αγώνα και αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων που παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις.
Η τρικομματική χούντα Παπαδήμου φοβάται την αλληλεγγύη που αναπτύσσεται. Τρέμει τις τεράστιες κινητοποιήσεις του λαού από τις απεργιακές συγκεντρώσεις μέχρι τις παλλαϊκές όπως η 28η Οκτωβρίου και την πρόσφατη λαοθάλασσα στο Σύνταγμα που τους δείχνουν το δρόμο να ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ.
Ο λαός, όπως λέει και ο Μανώλης Γλέζος, είναι σε ΕΞΕΓΕΡΣΗ και ότι και να κάνουν δεν θα το αποφύγουν.
Όλα αυτά που κάποτε φαινόντουσαν μακρινά, είναι τώρα μπροστά μας.
Δεν πρόκειται να αφήσουμε την Κοινωνική Κουζίνα στον «φιλάνθρωπο» δήμαρχο, ούτε σε κανέναν άλλον που απεργάζεται την κατάργησή της.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ

Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου