Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Η Κοινωνική Κουζίνα ως συλλογικότητα παλεύει και συστρατεύεται με όλους όσοι αγωνίζονται ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό, αντιδρούν στα μνημόνια, στα χαράτσια, στη φτώχεια και προτάσσουν την ύψιστη αρχή της αλληλεγγύης προς όλους τους συνανθρώπους μας.

Οι οικονομικές πολιτικές που στηρίζουν τις αγορές αλλά εξαθλιώνουν τους λαούς διαλύοντας την εργασία και το κράτος πρόνοιας, δημιουργούν διαχωριστικές γραμμές μέσα στις κοινωνίες, γιγαντώνουν την ανισότητα και υποθάλπουν τον κοινωνικό ρατσισμό. Εντείνουν τις φυλετικές και πολιτιστικές προκαταλήψεις μεταξύ λαών και ατόμων, συντηρούν εθνικισμούς και οδηγούν στην τυφλή βία σε βάρος των δικαιωμάτων των ασθενέστερων.

Η συλλογική αντίσταση του κόσμου δε θα αφήσει να επαναληφθεί στην κοινωνία μας αυτό που συνέβη τη δεκαετία της μεγάλης οικονομικής κρίσης του ’30 και οδήγησε στην άνοδο του ναζισμού και του φασισμού.

Συμμετέχουμε στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο της 17ης Μαρτίου στην πλατεία της Δημοτικής αγοράς και αντιτασσόμαστε σε κάθε μορφή βίας.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου