Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ενισχύουμε την Κοινωνική Κουζίνα – Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών Προσχολικής ηλικίας δηλώνει τη συμπαράταξή του με τη συλλογικότητα της Κοινωνικής Κουζίνας και τη διάθεση να στηρίξει το έργο της με κάθε τρόπο.
Δεν είναι αυτοί που απλώς «ντρέπονται για τη ζέστα τους και για την ανθρωπιά τους» που βοηθούν όσους έχουν ανάγκη από ένα πιάτο φαγητό αλλά αυτοί που κατανοούν ότι ο καθένας μας κι αν ακόμα δεν έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση είναι πολύ εύκολο να βρεθεί. Η ανεργία ξεπερνά το 20 %, οι μισθολογικές ανατροπές που έφερε το μνημόνιο 2 είναι πραγματικότητα και η επίθεση στο λαϊκό εισόδημα μέσω φόρων και χαρατσιών έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Η μόνη λύση είναι να μην είναι κανένας μόνος του στην κρίση αλλά όλοι μαζί, τόσο στην πάλη για να επιβιώσουμε όσο και στην πάλη για να ανατρέψουμε την άθλια αντιλαϊκή πολιτική που γεννά τη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Η Κοινωνική Κουζίνα δίνει καθημερινά μαθήματα αλληλεγγύης και θα συνεχίσει να προσφέρει σε πείσμα της κατάπτυστης εγκυκλίου που απαγορεύει τα εθελοντικά συσσίτια αλλά και σε πείσμα όσων προσπαθούν με αστεία επιχειρήματα να αναστείλουν τη λειτουργία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου