Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΑΝΙΩΝ κ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΣΟΥΔΕΡΩΝ

Έχετε δίκιο...μόνο μαύρες κορδέλες φτάνουν όταν όλοι οι υπόλοιποι, εν δυνάμει πελάτες σας, απεργούν γιατί βλέπουν μισθούς και συντάξεις να τους τα παίρνει η κυβέρνηση για να τα δώσει στους δανειστές των τραπεζών. 

Έχετε δίκιο και μάλιστα απόλυτο, όταν όλοι οι συμπολίτες σας ιδιωτικοί και δημόσιοι που δεν έχουν να πληρώσουν ΔΕΗ, χαράτσια, φόρους κλπ, ότι ενοχλούνται και δεν αγοράζουν σχεδόν τίποτα από την ενοχλητική Κοινωνική κουζίνα..

Έχετε δίκιο να θέλετε να εξοστρακίσετε Έλληνες και μετανάστες από το τέλος του δρόμου της Τσουδερών γιατί όπως είναι γνωστό σε όλους, οι πελάτες σας ψωνίζουν από τις 8,30μμ μέχρι τις 9,30μμ..άσχετα ότι κλείνετε τα μαγαζιά σας στις 9,00.

Έχετε δίκιο ότι έχει πέσει ο τζίρος σας και έχουν κλείσει τόσα μαγαζιά στα Χανιά, όχι από το ότι έχουν μειωθεί τα εισοδήματα των πολιτών, όχι επειδή οι τράπεζες κοιτάζουν μόνο τον εαυτούλη τους, όχι επειδή οι άνεργοι είναι σε επίπεδα ρεκόρ, ούτε βέβαια ότι πολυεθνικά μονοπώλια ήρθαν στα Χανιά (και κάνατε και τους τζάμπα μάγκες ότι θα τα διώξετε!!!), τίποτα από όλα αυτά..

Φταίει η Κοινωνική κουζίνα που στεγάζεται στη προτελευταία πόρτα πριν την Δασκαλογιάννη..

Έχετε δίκιο ότι αυτοί εκεί σκέφτονται, 100-130 άτομα, πεινασμένα, άστεγα,  άνεργα, παγιδευμένα στο τίποτα και το πουθενά, θύματα του συστήματος που λατρεύετε και εξυμνείτε ...μετανάστες και Έλληνες (που αυξάνονται), και δε σκέφτονται εσάς με τις glamour βιτρίνες.

Αυτοί οι Δον Κιχώτες φταίνε για όλα..Βάλτε όλα τα μέσα που διαθέτετε σαν παιδιά με "γνωριμίες"στην εξουσία, στη διαπλοκή, στη διοίκηση της πόλης να τους εξορίσετε γιατί θέλετε να κάνετε γιορτές και σεις...να τα "οικονομήσετε"

Εξ άλλου το σύστημα που λατρεύετε λέει ..μακριά από μένα και όπου θέλει ας είναι..και αλληλεγγύη προσεχώς..

Ένα πράγμα όμως να έχετε στο μυαλό σας, όταν θα έρθει η ώρα κάποιων από σας, θα είστε ΑΠΟΛΥΤΑ μόνοι..

Φυσικά φταίει η Κοινωνική κουζίνα για τα δεκάδες μαγαζιά που κλείσανε σε Κισσάμου, Κυδωνίας, Ποτιέ και σε μικρούς κάθετους δρόμους και γειτονιές της πόλης..γι αυτά τα πρώην μέλη σας βγάλατε καμιά ανακοίνωση?

Ελπίζουμε βέβαια ότι θα έχετε νέα μέλη, επίλεκτα και επίτιμα,,,τους νέους μαυραγορίτες, τους"ενεχυροδανειστές", αν και πραγματικά σας ευχόμαστε να μη γίνετε κάποτε ...πελάτες τους!!!

Αυτά και καλές γιορτές και φυσικά χωρίς τύψεις, αυτές είναι για ευαίσθητους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου